ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ НАДІЙНОСТІ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ШВИДКОДІЇ СПРАЦЮВАННЯ ЗАПИРАЮЧИХ ПРИСТРОЇВ ПНЕВМОТРАНСПОРТНИХ УСТАНОВОК ДЛЯ НАЛЕЖНОГО ЗАХИСТУ НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА - Kovalevsky, S.; Zalyshna, G. (Машинобудування, 2019)
В статті розглянуто використання запираючих пристроїв живлення пневмотранспортних систем та можливості підвищення швидкості дії їх спрацювання. Запропоновані конструкції дають можливість забезпечити продуктивність транспортування сипких матеріалів установками, а також надійну охорону навколишнього середовища і попередження забруднення атмосфери.