ФОРМУВАННЯ СТРУКТУРИ ТА МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗВАРНИХ ЗЄДНАНЬ ТИТАНО-АЛЮМІНІЄВИХ КОМПОЗИТІВ - Sychev, Yu; Dereza , K. (Машинобудування, 2019)
У статті показано аналіз композитних матеріалів та технологія їх одержання, металографічні особливості формування композиційних сполук з алюмінієвих сплавів.Наведені результати дослідження впливу деформаційних і термічних впливів на властивості композита ОТ4–АД1–Амг6, вплив температурно-тимчасових факторів на кінетику дифузійної взаємодії титану з розплавом алюмінію в шаруватих матеріалах ВТ1-0–АД1 і ВТ1-0-АД1-ВТ1-0, конструктивні схеми й комплексна технологія одержання титано-алюмінієвих шаруватих інтерметалідних композитів.