СНИЖЕНИЕ ПОГРЕШНОСТЕЙ ИЗМЕРЕНИЯ РАСХОДА НЕФТИ В МАГИСТРАЛЬНЫХ НЕФТЕПРОВОДАХ, ОБУСЛОВЛЕННЫХ ПУЛЬСАЦИЯМИ НЕСТАЦИОНАРНОСТЬЮ ПОТОКА - Kniazieva, V; Kanyuk, G; Mezerya, A; Andreev, A (Машинобудування, 2019)
Розглянуто шляхи зниження похибок виміру витрати нафти магістральних нафтопроводів, які пов'язані з узгодженням обраного інтервалу виміру та характеристик коливання потоку (похибка несінфазності) і вибором дискретності виміру. Наведено аналіз математичних методів визначення інтегрального значення витрати нафти при проведенні енергетичних випробувань насосних установок нафтоперегінних станцій і поточного контролю в системах САУ.