КОМПЛЕКС ВИМІРЮВАЛЬНО-ДІАГНОСТИЧНОГО УСТАТКУВАННЯ ФІРМИ «PARKER» - Avrunin , G.; Pimonov , I. (Машинобудування, 2019)
Ефективність експлуатації залежить від використання сучасних діагнос-тичних систем, які дозволять в умовах обмеженої інформації з достатньою точністю визначати технічний стан гідроприводу протягом усього терміну експлуатації. Існуючі засоби діагностування розрізняються за багатьма критеріями, які пред'являються експлуатуючим організаціями, до основних відносяться: точність і вартість комплексу вимірювально-діагностичного обладнання. Однією з найбільш поширених зарубіжних фірм - виробників гідравлічної продукції і діагностичного обладнання є фірма Parker. За даними вимірювально-діагностичного обладнання фірми Parker проведено аналіз номенклатури та функціональних можливостей.